geld met oud ijzer

Geld met oud ijzer en oude spullen

Door de coronacrisis zijn er veel mensen zonder werk gekomen en zijn er veel zelfstandig ondernemers die het erg zwaar hebben. Tevens hebben veel mensen meer vrije tijd dan dat ze eerder hadden, waardoor er nieuwe kansen zijn om geld bij elkaar te verdienen. Een makkelijke manier is door je woning en tuin op te ruimen en er ook nog eens geld aan over te houden. Hoe je dit doet, kun je hier precies lezen.

Oud ijzer is geld waard

Wanneer je jouw woning, tuin, schuur en garage gaat opruimen. Kan het zomaar zo zijn dat je aardig wat geld kunt verdienen met oud ijzer. Veel mensen weten dit niet en leveren het gewoonweg in bij de plaatselijke gemeentelijke stort. Dit is echter erg zonde, omdat oud ijzer en oude elektronische apparaten nog geld waard zijn. Ook een oude accu is nog geld waard, deze kan zomaar 40 eurocent per kilogram opleveren en roodkoper zelfs 5,50 euro. Wanneer je wilt weten hoeveel oud ijzer nog waard is, dan zou je een oud ijzer prijzen website kunnen raadplegen.

Je oude spullen verkopen op marktplaats

Heb jij ook een zolder vol met spullen die je het laatste jaar niet hebt gebruikt? Waarom heb je ze dan nog steeds? Erg zonde wanneer er een klein kapitaal op zolder stof staat te vangen en ruimte in beslag neemt. Veel beter is om er een paar foto’s van te maken en te kijken of iemand er nog geld voor over hebt. Je zult ervan versteld staan hoeveel geld je voor oude spullen kunt krijgen. Zelfs van spullen waarbij je wellicht denkt dat iemand het niet eens gratis wil hebben. Dit soort spullen verkopen maakt het nog leuker. Al krijg je maar een paar euro voor iets, wat je normaal gesproken bij het afval zou zetten, dan is het toch mooi meegenomen. Wat extra geld en ruimte op zolder erbij.

Scroll naar boven