mooie huid

Huidverbetering

Sommige mensen zijn ermee geboren anderen kunnen er alleen maar van dromen. Een mooie gladde, stralende huid. Het is genetisch bepaald hoe jouw huid eruit ziet van nature maar je kunt de natuur natuurlijk wel een handje helpen door de juiste handelingen en schoonheidsproducten te gebruiken. In dit artikel staan tips om jouw huid een extra boost te geven.

Tip 1

Schoonheid komt van binnen uit hiermee word niet alleen je innerlijk bedoelt maar dit slaat ook op het feit dat je met het binnen krijgen van de juiste vitamines je je huid flink kan verbeteren.

Vitamine C zorgt ervoor dat de fibroblasten geactiveerd worden. Deze fibroblasten maken collageen en elastine aan. Zorg er dus voor dat je genoeg binnenkrijgt en smeer met serums waar vitamine C in zit.

Tip 2

Goede gezicht reiniging is van belang om een mooie huid te krijgen. Was je gezicht in de ochtend en avond. Kijk wel goed naar de producten die je hiervoor gebruikt. Je moet namelijk voorkomen dat je je gezicht uitdroogt door dat er teveel rommel in verwerkt is.
Werk met een goede reinigingsmiddel want water alleen volstaat niet omdat het het talg niet verwijderd.

Tip 3

Verwissel je kussenslopen regelmatig om bacterie groei te voorkomen. Het is bewezen dat satijnen kussenslopen het beste zijn voor je huid.
Als je geen voorkeurs positie hebt is het slapen op je rug het beste om rimpels te voorkomen maar lukt dit niet is het niet erg immers is een goede nachtrust erg belangrijk.

Tip 4

Vermijd stress. Nu is dit natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan maar we zeggen het toch!

Stress is funest voor je huid. Het zorgt voor onbalans in je hormonen en dat ga je dus zien aan je huid.


Tip 5

Ga tenminste 1 keer per maand naar een schoonheidsspecialist. Er zijn verschillende huid verbeterende behandelingen die jou de glow kunnen geven die je zoekt!
Een beetje ervaren schoonheidsspecialist kan jou vertellen welke het beste bij jou past maar ook wat voor jou de beste huidverzorging is want niet elke huid type is hetzelfde.
Hier kun je ook de wat betere producten vaak aanschaffen of vraag welke producten ze gebruikt en koop deze online. Vaak kun je hier nog weer een paar euro op besparen.

Scroll naar boven