nieuw woning verbouwen

Een mooie gietvloer in de woonkamer en een mooie keuken

De laatste twee jaar worden er enorm veel woningen verkocht. Waarbij er meer woningzoekende zijn, dan dat er aanbod is. Hierdoor zijn er in korte tijd vele inschrijvingen op een woning, wanneer deze te koop gezet wordt. Tientallen mensen nemen het vervolgens tegen elkaar op om de hoogste prijs te bieden.

Kopers nemen genoegen met minder

Kopers hebben vandaag de dag een stuk minder te vertellen als een aantal jaar geleden. Het is zelfs zo dat mensen nu vaak een woning kopen waarvan er veel niet naar smaak is. Het hoeven hierbij niet eens kluswoningen te zijn. Maar gewoon nette woningen alleen bevalt dan bijvoorbeeld de keuken niet. Hierdoor verbouwen veel nieuwe kopers hun woning vaak voordat ze erin trekken.

Nieuwe gietvloer favoriet

De vloer in de woonkamer is één van de dingen die nieuwe kopers het vaakst veranderen voordat ze de nieuwe woning betrekken. Vaak wordt er tegenwoordig gekozen voor een luxe gietvloer, welke de woonkamer meteen een heel ander uiterlijk geeft.

Een nieuwe keuken nog steeds erg populair

Een keuken was in het verleden ook al één van de dingen die nieuwe bewoners van een woning lieten veranderen. Vaak blijkt de smaak qua keuken toch vaak net iets anders dan de oude bewoners.

Tegenwoordig komt het echter nog steeds vaak voor dat men een andere keuken wil hebben. Echter zijn er ook veel mensen die even wachten met het vernieuwen van de keuken. Dit vaak vanwege de hoge kosten voor een kwaliteitskeuken, in combinatie met de enorm hoge woningprijzen. Gebeurd het geregeld dat de keuken niet meegefinancierd kan worden. Waardoor men een nieuwe keuken uitstelt tot een jaar of twee na de koop van de nieuwe woning.

Scroll naar boven