diepe slaap door witteruismachine

Witteruismachine voor heerlijke nachtrust

Een witteruismachine is maar een heel klein apparaatje maar het kan voor heel veel geluk zorgen in de vorm van een heerlijke nachtrust. Witteruismachines zijn op de markt gebracht om baby’s beter te laten slapen. Door het eentonige geluid na te bootsen wat baby’s in de baarmoeder horen, blijkt het apparaatje zijn werk uitermate goed te doen. Zo goed zelfs dat volwassenen het apparaatje ook steeds vaker gebruiken.

Waarom een witteruismachine zo goed werkt

Een witteruismachine werkt zo goed, omdat mensen eenvoudig in slaap vallen bij monotone geluiden. Het is je vast wel eens opgevallen dat mensen gemakkelijk in slaap vallen als ze in de auto zitten of mensen in die in de trein in slaap vallen. Ook gebeurd het vaak dat mensen een stuk sneller in slaap komen en dan dieper slapen wanneer er zachtjes regen tegen het raam aan tikt. Dit zijn allemaal voorbeelden waar volwassenen sneller de slaap kunnen vatten.

Witteruismachines in verschillende versies

Vanwege het succes van deze ideale machientjes zijn er tegenwoordig verschillende merken op de markt gekomen. Waarbij er eenvoudigere modellen zijn, maar ook duurdere welke dan weer wel een heel stuk meer functies hebben.

Het merk Numsy is welke je in huis dient te halen als je zeker wilt zijn van een kwaliteitsproduct. Doordat ze verschillende modellen hebben in verschillende prijsklassen, zal iedereen vast en zeker een geschikt model kunnen vinden die bij een bepaalde situatie past.

Numsy witte ruismachines niet duur

Ondanks dat Numsy dus kwaliteitsproducten op de markt heeft gebracht. Zijn de instapmodellen zoals de Numsy Original niet gek duur voor wat het apparaatje kan. Voor nog geen dertig euro zijn deze apparaatjes namelijk al online te bestellen.

Ook de uitgebreidere versies vallen reuze mee in prijs. De prijzen van de modellen gaan dan ook maar tot 72 euro. Voor dit bedrag haal je de Numsy Paradise in huis, welke maar liefst dertig geluiden heeft waar uit gekozen kan worden.

Scroll naar boven